skytvbg.net

Категории

Производители

еконт

Доставката на поръчаните артикули се осъществява с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен в случаите когато не е посочена "безплатна доставка" за определен артикул. 

След направена заявка в елетронния магазин, ще получите e-mail и телефонно обаждане от наш представител за потвърждение и уточняване на доставката.

Цената за доставка се определя от теглото на поръчаните стоки и зоната, в която попада Вашето населено място. От зоната на населеното място зависи и срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба.

Заплащането на закупената стока се осъществява при доставката с наложен платеж.

Услугата "наложен платеж" се таксува според тарифите на Еконт Експрес:

2.40% от инкасираната сума.

Артикули поръчани в работен ден (Поеделник-Петък) до 15:30 и потвърдени, ще бъдат доставени на следващия ден. Артикули поръчани в Събота и Неделя, ще бъдат доставени във Вторник.

Рекламирана стока трябва да бъде с пълна и оригинална окомплектовка, със здрави гаранционни стикери. Да бъде придружена от гаранционна карта, данни за клиента и описание на дефекта.

  Цените за куриерски услуги на Еконт Експрес можете да видите  тук.
 Попълването на телефон за връзка, при регистрацията в нашия електронен магазин е задължително,в противен случай, заявката ви няма да бъде изпълнена.

 

 


НачалоНачало

Нови продукти

Няма нови продукти в момента